Mikä on Naapu?


Naapu on vuonna 2020 Suomen Turussa perustetun Naapu Oy:n tuote. Naapun tarkoitus on tehdä naapuriavun pyytämisestä ja tarjoamisesta vaivatonta ja luotettavaa 🌳 


Naapun avulla voit pyytää ja tarjota apua helposti ja luotettavasti omassa naapurustossasi. Julkaise oma ilmoituksesi tai selaa muiden käyttäjien ilmoituksia Naapun digitaalisella ilmoitustaululla. Naapun oman chatti-toiminnon avulla voit vaivattomasti sopia avun toteuttamisesta naapurisi kanssa.

Naapun tarkoitus on modernisoida naapuriapu ja edistää paikallista avunsaantia ja vaihdantaa. Avun pyytäminen ja tarjoaminen on oltava vaivatonta ja turvallista. Tämä heijastuu Naapun jokaisessa suunnitteluratkaisussa.

Avun tai palvelun pyytäminen tai tarjoaminen Naapun avulla voi liittyä esimerkiksi seuraaviin aiheisiin: kaupassakäynti; koiranulkoilutus; pyörän- tai autonhuolto; siivous; pihatyöt tai muuttoapu. Viime kädessä Naapu toimii ainoastaan naapuriavun mahdollistavana alustana, joten pääsääntöisesti sinä ja muut Naapun käyttäjät määrittelette ilmoitusten aiheet. Tähän asti Naapua on hyödynnetty muun muassa pyörän huoltoon, lasten hoitoon, siivousapuun ja kaupassakäyntiin. 

Naapu on tarkoitettu sekä yksityishenkilöille että elinkeinonharjoittajille. Yksityishenkilöt voivat pyytää ja tarjota apua tai palveluita julkaisemalla ilmoituksen Naapun ilmoitustaululle. Vastaavasti palveluja tarjoavat elinkeinonharjoittajat ja järjestöt voivat mainostaa palvelujaan paikallisesti lisäämällä ilmoituksen Naapuun.

Naapu on sinulle, joka

1) Tarvitset apua tai palvelua;

2) Haluat auttaa tai tarjota palvelujasi korvausta vastaan paikallisesti;

3) Haluat markkinoida yritys- tai järjestötoimintasi palveluja lähistölläsi.


Naapu-tiimi


Naapun tiimi koostuu nuorista opiskelijoista ja yrittäjistä. Naapu-tiimillä on monivuotisen yrittäjyyskokemuksen lisäksi tietoteknistä, oikeustieteellistä sekä kauppatieteellistä taustaa 🌱 


Klaus

Naapun keksijä ja toimitusjohtaja. Naapun idea on lähtenyt Klausin halusta tarjota pyöränhuoltoapua naapureille, kuitenkaan löytämättä siihen soveltuvaa näppärää sovellusta. Klaus on opiskellut oikeustieteen maisteriksi Turun yliopistossa ja Naapun avulla Klaus pääsee toteuttamaan auttamisen haluaan. Naapussa Klaus tarjoaa pyöränhuoltoapua sekä muuta yleistä naapuriapua.

Ossi

Naapun kehittäjä ja koodari. Ossi on taikonut Naapun tyhjältä ruudulta ainutlaatuiseksi helmeksi. Ansio Naapun käyttäjäystävällisyydestä ja jatkuvasta kehityksestä kuuluu Ossille. Ossi opiskelee tietotekniikkaa Helsingin yliopistossa.

Nico

Naapu UX/UI Designer. Nico tuo ammattitaitoaan Naapun käyttäjäystävällisyyden jatkuvaan kehitykseen.

Naapu-tiimiin kuuluu myös Robert, Samuel ja Benjamin, jotka jakavat arvokkaitta näkemyksiään Naapun toiminnassa.

Pysy ajan tasalla seuraamalla Naapua somessa:

info@naapu.fi