Yrittäjille ja järjestöille

Miten yritys- tai järjestötoimintasi voi hyötyä Naapusta?

PAIKALLISTA NÄKYVYYTTÄ PALVELUILLESI

Naapu antaa sinulle mahdollisuuden tavoittaa naapurustosi. Yksityishenkilönä voit käyttää Naapua avun ja palvelujen pyytämiseen ja tarjoamiseen. Yrittäjänä tai järjestönä voit vastaavasti tarjota palvelujasi julkaisemalla ilmoituksen Naapun digitaaliselle ilmoitustaululle. Tällä tavoin saat paikallista näkyvyyttä palveluillesi.

Tässä ohjeet, miten voit yrityksesi tai järjestösi voi hyödyntää Naapua. Tarkemmat tiedot Naapun toiminnoista voit lukea "Miten Naapu toimii" -välilehdeltä. 

1) Lataa Naapu sovelluskaupastasi. Naapu on saatavilla sekä App Storessa että Google Play Storessa.

2) Kirjaudu Naapuun. Voit kirjautua helposti muun muassa sähköpostiosoitteella tai olemassa olevalla Google-tilillä.

3) Aseta profiilisi kuntoon. Käyttäjän nimeksi voit asettaa esimerkiksi yrityksesi, toiminimesi tai muun organisaatiosi nimen. Voit myös liittää käyttäjätiliisi profiilikuvan. 

4) Julkaise ilmoitus. Yrittäjänä voit markkinoida palvelujasi julkaisemalla ilmoituksen Naapun digitaaliselle ilmoitustaululle. Kirjoita ilmoituksen otsikko sekä kuvaile mitä palveluja tarjoat. Voit liittää myös esimerkiksi yhteystietosi. Ilmoitukseen voit liittää halutessasi myös kuvia. Tämän jälkeen sinun on valittava ilmoituksesi sijainti. Jos sinulla on toimintaa eri kaupungeissa, voit erikseen lisätä saman ilmoituksen moneen eri sijaintiin. 

5) Valmista! Julkaistuasi ilmoituksen voit odottaa yhteydenottoja ilmoitustasi koskien. Naapun käyttäjät voivat esimerkiksi vastata ilmoitukseesi Naapun chatin avulla. Yrittäjänä voit myös selata Naapun ilmoitustaulua ja ottaa suoraan yhteyttä mahdollisiin asiakkaisiin vastaamalla julkaistuihin ilmoituksiin.

Kuva valmiista ilmoituksestasi voi näyttää esimerkiksi tältä:

Tervetuloa mukaan - Nähdään Naapussa! 💚

Pysy ajan tasalla seuraamalla Naapua somessa:

info@naapu.fi